Copyright 2009-2010 Sir Lancelot Horse Sports.
All rights reserved
Design: High Voltage Web Artists 2010

Privacy & Cookie beleid van Sir Lancelot Horse Sports®


Sir Lancelot Horse Sports hecht veel waarde aan de bescherming van gegevens van alle gebruikers van zijn website en klanten.
Uw gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld op grond van de Algemene Gegevens Verordening (Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en
de Raad van 27 april 2016).
De gegevensverwerking van alle bestellingen vinden plaats bij Moneybird B.V. en PakketMail B.V. in opdracht van bij Sir Lancelot Horse Sports B.V..
Sir Lancelot Horse Sports B.V. heeft hiertoe Verwerkersovereenkomsten gesloten met Moneybird B.V. en PakketMail B.V. waarmee is vastgelegd dat de gegevensverwerking- en bescherming overeenstemt met de eisen die de Algemene Gegevens Verordening daaraan stelt.
De gegevens die Sir Lancelot Horse Sports B.V. gebruikt en ook nodig heeft om bestellingen te kunnen verwerken zijn als volgt:
uw contactgegevens zoals (bedrijfs)naam, e-mailadres, bezorg-, woon- en/of factuuradres, bestelhistorie en bankrekeningnummer om betalingen te kunnen ontvangen.


De gegevens die een klant verstrekt aan Sir Lancelot Horse Sports worden gebruikt om de volgende activiteiten te kunnen verrichten:

- Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw (zakelijke) naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren.

- Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te kunnen informeren over Sir Lancelot Horse Sports.
Als u geen prijst stelt op dergelijke informatievoorziening kunt u uw gegevens bij ons laten verwijderen. U dient hiertoe een e-mail te sturen naar mail@sir-lancelot.nl met het verzoek uw gegevens te verwijderen.

- Sir Lancelot Horse Sports voert het stringente beleid dat persoonlijke gegevens op geen enkele wijze aan derden worden verstrekt.
Sir Lancelot Horse Sports verkoopt uw gegevens niet. Uw gegevens worden uitsluitend ten behoeve van Sir Lancelot Horse Sports gebruikt.

- Bij het bezoek aan onze website worden er door ons geen cookies geplaatst op uw computer.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Sir Lancelot Horse Sports, dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Laatste wijziging: 24 mei 2018
paardrijden lancelot paardensport bodyprotector bodyprotectors
Copyright 2009-2022 Sir Lancelot Horse Sports®
Sir Lancelot Horse Sports® is a Registered Trademark.
All rights reserved.
Webdesign: High Voltage Web Artists 2010

Photography: MARINA MURASHEVA
www.marinamurasheva.com