Sir Lancelot Bodyprotector 8-Point Fit™ ook in de drafsport en mensport.
Foto-impressie van Remo de Wolf in zijn bodyprotector 8-Point Fit™.
Sir Lancelot Horse Sports is vooruitstrevend en innovatief waar het gaat om lichaamsbescherming, rugbescherming en veiligheid in de paardensport. En, innovatie en leren uit de praktijk.
Het resultaat is de hoogwaardige  8-Point Fit™ bodyprotector (gecertificeerd volgens Europese norm EN13158:2018 LEVEL 3), onze Backprotector 3X en Backprotector NEXT ONE (rugprotectors gecertificeerd volgens Europese norm EN1621-2:2014).
Model 8-Point Fit™ is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Backprotector 3X is alleen verkrijgbaar in zwart en inmiddels ruim bekend bij ruiters & amazones wereldwijd.

Nieuw in alle ontwikkelingen bij Sir Lancelot Horse Sports is het gebruik van het model 8-Point Fit™ bodyprotector in de drafsport. Sinds 1 januari 2013 is het dragen van een bodyprotector tijdens wedstrijden verplicht in de drafsport.
Inmiddels is er een eerste pikeur die het model 8-Point Fit™ naar volle tevredenheid tijdens wedstrijden gebruikt: Remo de Wolf.
De bodyprotector past goed onder de overkleding, geeft optimale bewegingsvrijheid en natuurlijk veiligheid.
Sir Lancelot Horse Sports heeft hiermee een volgende mijlpaal bereikt en draagt daarmee bij aan veiligheid in de paardensport.In navolging van de drafsport worden de bodyprotector 8-Point Fit™ en de Backprotector 3X ook in de mensport gebruikt.
Leden van het Menteam van Willenswaard hebben inmiddels ook uitstekende ervaringen met de flexibele bodyprotectors van Sir Lancelot Horse Sports, waarmee opnieuw een bijdrage is geleverd aan de bevordering van veiligheid in de paardensport.

Actiefoto's van Tamar & Maaike Schumacher in de bodyprotector 8-Point Fit™ (Foto's: Lonneke Prins Fotografie).

Copyright 2009-2023 Sir Lancelot Horse Sports®
Sir Lancelot Horse Sports® is a Registered Trademark.
All rights reserved.
Webdesign: High Voltage Web Artists 2010


Lancelot bodyprotectors bodyprotector zadelonderleggers zadelonderlegger zadelbontje paardrijden paardensport